Cykelorientering

 

Öland Kust till Kust Intresseförening


Vi är en idéell förening på norra Öland. Föreningens ändamål är att bidra till bygdens utveckling,

till glädje och nytta för boende, besökare och näringsidkare.
Cykelorientering 2019Vår populära cykelorientering är ett trevligt sätt att se Persnäs socken.


Så här tyckte ett par av årets deltagare:

"Vilken trevlig idé! Jättekul att cykla runt på vägar man annars inte hade besökt. Så vackert och så mycket blommor. Tack!"


Med hjälp av kartan besöker du de olika kontrollerna i din egen takt. Du har hela sommaren på dig. Du stämplar själv ditt kontrollkort/tävlingstalong. Kartan och kontrollkortet köper du hos någon av våra återförsäljare som du hittar här. Priset är 50 kr.


Försäljningen startade 10 maj, i anslutning till Öland spirar, och cykelorienteringen pågick till och med 31 augusti som var sista dagen för att lämna in tävlingstalongen. I år lämnades 58 talonger in och deltog i utlottningen av presentkort skänkta av lokala företagare. Vinnarna har meddelats via e-post.


Vi gratulerar årets vinnare! Dessa är:Ett stort tack till våra sponsorer som bidragit med vinsterna och sist, men inte minst, ett tack till alla som deltagit i cykelorienteringen.


Välkomna tillbaka nästa år!----------------------------------------

Vi välkomnar förslag på nya aktiviteter som kan bidra till att gagna bygden, dess innevånare och besökare. Har du en idé - skicka mail till info@kust-kust.se

Copyright ©  All Rights Reserved Öland Kust-Kust Intresseförening

Webmaster info@kust-kust.se