CykelorienteringCykelorientering 2019Vår populära cykelorientering är ett trevligt sätt att se Persnäs socken.


Så här tyckte ett par av årets deltagare:

"Vilken trevlig idé! Jättekul att cykla runt på vägar man annars inte hade besökt. Så vackert och så mycket blommor. Tack!"


Med hjälp av kartan besöker du de olika kontrollerna i din egen takt. Du har hela sommaren på dig. Du stämplar själv ditt kontrollkort/tävlingstalong. Kartan och kontrollkortet köper du hos någon av våra återförsäljare som du hittar här. Priset är 50 kr.


Försäljningen startade 10 maj, i anslutning till Öland spirar, och cykelorienteringen pågick till och med 31 augusti som var sista dagen för att lämna in tävlingstalongen. I år lämnades 58 talonger in och deltog i utlottningen av presentkort skänkta av lokala företagare. Vinnarna har meddelats via e-post.


Vi gratulerar årets vinnare! Dessa är:Ett stort tack till våra sponsorer som bidragit med vinsterna och sist, men inte minst, ett tack till alla som deltagit i cykelorienteringen.


Välkomna tillbaka nästa år!----------------------------------------

Vi välkomnar förslag på nya aktiviteter som kan bidra till att gagna bygden, dess innevånare och besökare. Har du en idé - skicka mail till info@kust-kust.se